RETEA NATIONALA
CENTRE DE INFORMARE SI CONSILIERE PRIVIND CARIERA
Despre CDM


CDM a fost constituita ca fundatie in 1995. Fondatorii sai sunt: Ambasada Marii Britanii la Bucuresti, Banca Transilvania, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Cluj, Consiliul Judetean Cluj, Leumi Bank, Universitatea Babes-Bolyai si Universitatea Tehnica.

Din 1997, CDM este afiliat la Roffey Park Management Institute, una din cele mai prestigioase institutii de management din Europa, cu experienta in transformarea organizatiilor de peste 60 de ani.

CDM a oferit programe de consultanta si training in Romania pentru clienti cum sunt Automobile Dacia – Grup Renault, Banca Transilvania, BRD Societe Generale, Lafarge Group, Nokia, Petrom sau in alte tari din Europa (Cehia, Germania, Slovenia, Polonia, Ungaria) pentru clienti ca Allied Domecq, Alladin Software, PriceWaterhouseCoopers sau chiar in Asia - American Peace Corps.

CDM este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu nr 17229. CDM este acreditat pentru a presta, in conditiile legii, servicii de informare si consiliere profesionala si servicii de mediere a muncii pe piata interna, cu Seria C numarul 001057.


Gasiti mai multe informatii despre CDM pe www.cdm.ro
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro.